Om oss

Vi är en låssmed att lita på


Med många år i branschen och bred kunskap kan vi garantera att våra kunder får den bästa servicen och ett professionellt bemötande. Vi levererar och installerar allt inom branschen förekommande produkter till konkurenskraftiga priser. Med öppenhet och lyhördhet till våra kunder gör vi vårat yttersta för att ni som kund ska känna er trygga. 


"Vi skapar trygghet tillsammans"

Företaget


Företaget grundades 2020 av Robin Wolffersdorff. Företaget innehar gesällbrev inom låsmedsyrket. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap i allt från mekaniska lås till passersystem och dörrautomation.Vad är gesällbrev?


Gesällprovet är ett yrkesprov som skall vara av sådan art att det efter genomförd granskning visar om den prövande är väl insatt i yrket och har de kunskaper, kompetenser och färdigheter som krävs för att kunna utföra dessa i yrket förekommande arbetsuppgifterna.

Gesällprov kan avläggas efter minst tre års dokumenterad utbildnings- och/eller arbetstid i yrket, varav gymnasieutbildning i yrket kan medräknas motsvarande två år, eller motsvarande av branschen validerade kunskaper.